Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Kostnadseffektiv løsning for moderne transportørsystemer: G20 48 V motorkontrollmodul

2024-02-20

G20 48V motorkontrollmodul
G20 48V-moduler er laget for komplekse transportbånd-applikasjoner.

Mens 24 V-systemer hovedsakelig ble brukt i konvensjonelle transportsystemer, brukes nå i økende grad på 48 V-teknologi for å kontrollere DC-motorruller i tider med stigende energipriser. 48V motorkontrollmoduler har flere fordeler, da de muliggjør konstruksjon av fleksible og kostnadseffektive transportbånd. For å møte denne etterspørselen har Pepperl+Fuchs lagt til en 48 V motorkontrollmodul til G20-serien i AS-Interface-porteføljen.


Dobbelt så høy ytelse med samme strømforbruk

Den nye G20 48 V-modulen fra Pepperl+Fuchs har dobbelt så høy ytelse med samme strømforbruk og er designet for moderne, komplekse transportbåndapplikasjoner. Den høyere ytelsen til de individuelle G20-motorstyringsmodulene betyr at færre strømforsyningsenheter må installeres langs hele transportbåndet, noe som gjør systemplanleggingen mye mer fleksibel. På grunn av det enklere kablingskonseptet og det mindre antallet strømforsyningsenheter, kan potensielle besparelser utnyttes effektivt.


Utprøvd verktøyfritt installasjonskonsept

AS-Interface G20-modulen for motoriserte ruller har et slankt, gjennomtenkt kapslingsdesign som kan installeres direkte i monteringsskinnen til rullebanen. Kablene som allerede er integrert i modulen for opptil to sensorer og motoriserte ruller sikrer en oversiktlig systemdesign. ASi-kabelen og kabelen for hjelpespenningen festes enkelt i siste trinn og kan flyttes når som helst ved hjelp av monteringsmekanismen om nødvendig. Den spesielle piercingsteknologien muliggjør verktøyfri forhåndsmontering av individuelle transportbåndssegmenter, som kan settes i drift på stedet.

Pepperl+Fuchs jobber allerede med ytterligere grensesnitt som vil gjøre det mulig for systemplanleggere å konfigurere individuelle løsninger for sin transportørteknologi i fremtiden basert på et modulært system.


Høydepunkter for G20 48V motorkontrollmodul

  • ​G20 48V-moduler for styring av DC-motoriserte valser med dobbelt så stor effekt ved bruk av samme strømforbruk
  • Økt kostnadseffektivitet: Besparelser på strømforsyningsenheter langs hele transportbåndet
  • Mer fleksibilitet i planlegging: Enklere strømforsyning gjør at lengre nettverk kan settes opp
  • Perfekt integrasjon: Applikasjonsoptimalisert design for verktøyfri installasjon direkte i monteringsskinnen

e-nyheter

Hvis du abonnerer på nyhetsbrevet vårt, vil du jevnlig motta nyheter og interessant informasjon fra automasjonsverdenen.

Abonner
amplify – Pepperl+Fuchs' magasin

Se nettmagasinet vårt! Du kan vente deg spennende suksesshistorier, applikasjonsrapporter, intervjuer og regionale nyheter.