Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Tab-Ex® 04 Pro – verdens første 5G 10-tommers nettbrett for sone 2/22 og div. 2 Ex-områder

2024-03-26

Tab-Ex 04 Pro nettbrett
Tab-Ex 04 Pro-nettbrett med 5G-kapasitet og en 10-tommers skjerm

Pepperl+Fuchs utvider sin stadig utviklende nettbrettportefølje, og fortsetter samarbeidet med Samsung med lanseringen av Tab-Ex® 04 Pro DZ2/22. Verdens første 5G Android-nettbrett med 10-tommers skjerm er neste generasjons mobilitetsenhet for bruk i Zone 2/22 og Div. 2 Ex-områder.

Den robuste enheten bygger på suksessen til forrige generasjons enhet med noen imponerende oppdateringer.


Banebrytende teknologi med imponerende ytelse

I hjertet av den nye Tab-Ex 04 Pro er den kraftige Qualcomm SM7325-2-AB Octa-Core 4x 2,4 GHz + 4x 1,8 GHz prosessor med 4 GB RAM eller 6 GB RAM avhengig av modell. Dette gir den nødvendige datakraften for å dra full nytte av den høyere dataoverføringshastigheten. I tillegg til 128 GB internminne kan lagringskapasiteten utvides fra 512 GB til 1 TB ved hjelp av et eksternt microSD-kort. Enheten har blitt forbedret med 5G og Wi-Fi® 6E-tilkobling, og gir det siste innen datahastigheter og funksjonalitet. Den amerikanske markedsversjonen tilbyr også tilkobling for LTE Band 48 for å støtte private LTE-nettverk.

Et kraftig, utskiftbart 7600 mAh batteri med pogo-pinne for spenningsforsyning, datatransport og kjøretider på opptil 15 timer muliggjør pålitelig bruk av Tab-Ex® 04 Pro DZ2/D2 i felten. Tab-Ex 04 Pro DZ2/D2 overholder MIL STD-810H-standarden og tilbyr IP68 beskyttelsesgrad. Dessuten sikrer Samsung Knox-sikkerhetsplattformen og det nyeste Android-operativsystemet maksimal data- og enhetssikkerhet.



Den 10-tommers multitouch-skjermen til Tab-Ex 04 Pro kan betjenes med hansker og Samsung S Pen.

Ideell brukeropplevelse─på kontoret eller på farten

Det nye 10-tommers Android-nettbrettet kommer i en slank og lett design og har økt lysstyrke med en skjerm på 550 nit. I likhet med forrige nettbrett tilbyr 10-tommers multitouch-skjerm den største skjermen i sin klasse og kan i tillegg betjenes med hansker og Samsung S Pen.

En annen imponerende funksjon ved Tab-Ex 04 Pro DZ2/D2 er den tilgjengelige DeX-modusen (Desktop Experience). I denne modusen tilpasser enheten seg for bruk med større skjermer. Legg til en mus og et tastatur for en stasjonær eller bærbar opplevelse. Dette gjør at mobile arbeidere kan bruke én enkelt enhet både på farten og på kontoret. GoogleAR Core tillater integrering av utvidede virkelighetsapplikasjoner, som for eksempel kan brukes til fjernvedlikehold av systemer. Individuelt programmerbare knapper forbedrer beskyttelsen av ensomme arbeidere og gir ekstra sikkerhet i felten.


Høydepunkt for Tab-Ex® 04 Pro

  • Verdens første slanke og lette 10", 5G Android-nettbrett for bruk i Zone 2/22 og Div. 2 Ex-områder
  • Enestående ytelse: Kraftig Qualcomm SM7325-2-AB åttekjerneprosessor, eksternt minne som kan utvides med opptil 1 TB og 5G og Wi-Fi 6E-tilkobling
  • Optimal brukeropplevelse: DeX-modus tillater bruk med ekstra skjermer som skrivebordsversjon og Google ARCore for utvidede virkelighetsapplikasjoner


e-nyheter

Hvis du abonnerer på nyhetsbrevet vårt, vil du jevnlig motta nyheter og interessant informasjon fra automasjonsverdenen.

Abonner
amplify – Pepperl+Fuchs' magasin

Se nettmagasinet vårt! Du kan vente deg spennende suksesshistorier, applikasjonsrapporter, intervjuer og regionale nyheter.

Tab-Ex® 02 Marketing Landingpage

All tablets of the Tab-Ex® series come with innovative features like augmented reality that make Industry 4.0 / IIoT applications easy to implement. Learn more here!