Serviceline
Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Sømløs Device- og Dataintegrasjon som en del av Industri 4.0 og Internet Of Things

2016-09-20

Ny Pepperl+Fuchs' feltbuss Power Hub for PROFIBUS og PROFINET

FieldConnex® Power Hub
Kompakt og lett å installere: FieldConnex® Power Hub kombinerer PROFIBUS PA og PROFINET.

Effektivitet, transparens og tilgjengelighet tilpasset kravene i Industri 4.0 og Internet Of Things. Prosessoperatørene sikrer høyest mulig oppetid på anlegget samtidig som det oppnås maksimal beskyttelse av mennesker og maskiner. Et fundamentalt krav i slike anlegg er en sømløs integrasjon av data til alt feltutstyr. Med siste generasjons FieldConnex® Power Hub fra Pepperl+Fuchs, er anleggskonstruksjon med PROFIBUS DP og PROFINET blitt enkelt og lettvint. Oppdag vår nye løsning for feltbuss power supply og se alle fordelene det innebærer for deg.


Fra PROFIBUS til PROFINET: En enkel overgang

For første gang lanserer Pepperl+Fuchs en PROFINET gateway som muliggjør direkete forbindelse mellom PROFINET og PROFIBUS PA. Den nye gatewayen støtter PROFINET S2 systemredundans og topologier med PROFINET ringredundans. Enkel kommunikasjon er dermed sikret, også om feil oppstår på styresystemet eller i Ethernet-nettverket. Pågående prosesser blir ikke avbrutt.


Markedets mest kompakte løsning. Høy ytelse i kombinasjon med kostnadssparing.

Den nye FieldConnex® Power Hub er mye mer kompakt enn alle tidligere modeller. Den er kompromissløs med hensyn på ytelse og effekt. Den tar mindre plass, og behøver derfor mindre plass i apparatskapet for samme antall segmenter. FieldConnex® Power Hub imponerer også med markedets laveste effektforbruk. Det begrenser bruk av kostbar luftkjøling i skapet. Det sparer ikke bare rene energikostnader, men gjør engineeringen enklere og levetiden lengre.


Advanced diagnostics: Ta kontroll over din feltbuss

Ved å benytte device type manager eller webserver, kan FieldConnex® Power Hub bli konfigurert og diagnostisert fra hvor som helst. I tillegg kan man ved hjelp av advanced diagnostic module (ADM)  kontinuerlig overvåke feltbussens fysiske lag. Den identifiserer feil i sanntid, og gir driftspersonalet enkle og forståelige meldinger på et tidlig tidspunkt. Bortsett fra fatale feilsitasjoner, er det ikke alltid slik at feil på feltbussen umiddelbart påvirker anleggets funksjon. Det er derfor viktig å oppdage feilen tidlig for å kunne sette i gang preventivt vedlikehold før konskvensene blir store. Dette gir i sum lave drifts- og vedlikeholdskostnader samt maksimal sikkerhet for personell og utstyr. ADM er et must for ditt anlegg !


High-power trunk: Sikrer egensikkert anlegg og muliggjør lange kabelstrekk.

FieldConnex® Power Hub støtter high-power trunk-konseptet. Denne teknologien gjør at et høyt antall segmenter kan tilkobles bussen over et stort anleggsområde. Egensikkert anlegg er sikret ved å benytte high-power trunk på bussen i kombinasjon med egensikre spurs.


Fordeler med den nye generasjonen FieldConnex® Power Hub:

  • PROFINET åpner opp for de siste trender, så som Industri 4.0, og Internet of Things
  • Ved å benytte PROFIBUS and PROFINET i samme system, spares kostbare anleggsinvesteringer
  • Markedets mest kompakte design sparer plass og gir høy pakketetthet i skapet
  • Advanced Diagnostic modul gjør overvåking av bussens fysiske lag mulig
  • High-power trunk konseptet med FieldBarrierer gir sikker installasjon i Ex-områder

e-news

Bli abbonent på vårt nyhetsbrev og få nyttig informasjon om våre produkter, applikasjoner samt annet nyttig stoff.

Subscribe

Les våre elektroniske nyhetsbrev: