Serviceline
Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

"SmartBridge®" fra Pepperl+Fuchs vinner høythengende pris

2016-04-01

SmartBridge
SmartBridge-appen gjør telefoner og nettbrett til effektive kommunikasjonsterminaler for utstyr med I/O-link interface.

"SmartBridge" fra Pepperl+Fuchs vinner prisen "Best of Industry" i kategorien Automatisering fra Vogel Business Media

SmartBridge-systemet består av en adapter (IO-Link Bluetooth interface) og SmartBridge-appen for smarttelefoner og nettbrett. Adapteren kan kobles sammen med utstyr som har IO-link interface og gjør det mulig for brukeren å utveksle data mellom feltutsyr og smarttelefoner og nettbrett. Ved hjelp av SmartBridge-appen kan derfor smarttelefoner og nettbrett bli funksjonelle og praktiske brukerterminaler for alle typer utsytyr med IO-link. Det kan både utveksles måledata og parametriseringsdata for sensorer og aktuatorer.

 


Benedikt Rauscher mottar prisen
Benedikt Rauscher mottar prisen

Benedikt Rauscher er gruppeleder på utviklingsavdelingen hos Pepperl+Fuchs i Mannheim. Han var svært takknemlig for prisen, og uttaler: "SmartBridge er et produkt som er direkte utviklet for å møte digitaliseringen innen Industry 4.0. Den har allerede funnet mange praktiske anvendelser og gir unike fordeler for brukerne. Derfor er det med stor glede vi mottar prisen  'Best of Industry' "

Prisen er et resultat av en langvarig utvelgelsesprosess, og det stilles strenge kriterier bare på å komme blant de produkter eller løsninger som går til siste runde. Juryen har bestått av redaktørene i det tyske tidsskriftet  "MM Maschinenmarkt, samt utvalgte lesere av bladet. Nesten 10.000 stemmer ble talt opp, og 200 spesielt inviterte gjester fra tysk industri overvar prisutdelingen.

Prisen "Best of Industry" er en pris til hele organisasjonen. "Skal man lykkes, er det en forutsetning at alle deler av organisasjonen spiller på lag", uttaler Hans-Jürgen Kuntze, redaktør av MM Maschinenmarkt.

Vi i Norge har allerede tatt Smartbridge-teknologien i bruk, og utstyr er i bruk ute hos våre kunder. IO-link blir tilgjengelig på flere og flere av våre produkter og SmartBridge kan derfor bli et praktisk hjelpemiddel i mange situasjoner.


e-news

Bli abbonent på vårt nyhetsbrev og få nyttig informasjon om våre produkter, applikasjoner samt annet nyttig stoff.

Subscribe

Les våre elektroniske nyhetsbrev: