Serviceline
Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Sanntids overvåking og kontroll

2016-04-11

Bruk av tynnklient-løsningen VisuNet GXP

VisuNet GXP Remote Monitor tilbyr et innovativt software Control Center.
VisuNet GXP Remote Monitor tilbyr et innovativt software Control Center.

Industry 4.0 medfører en utvikling mot det grenseløse samfunn. I og med at anlegg kobles sammen i nettverk blir tilgangen til informasjon uavhengig av anleggets fysiske lokasjon. Ved å benytte Pepperl+Fuchs‘ VisuNet GXP Remote Monitor oppnås vesentlige fordeler innen desentralisert prosesskontroll. Når den er utstyrt med siste generasjons firmware RM Shell 4.1, åpnes det opp for enkel tilgang til informasjon fra prosesskontrollsystemet i Sone 1/21. Med den integrerte programvaren VisuNet Control Center kan administrator fjernkonfigurere en hver VisuNet Remote Monitor ute på anlegget.


VisuNet GXP—en effektiv og funksjonell lettvekts HMI for Zone 1/21

Allerede når VisuNet GXP Remote Monitor slås på for første gang overbeviser den med sine mange fordeler. Den har et modulært design som gjør at skjerm, pc og strømforsyning er enkle og raske å installere. Om det skulle oppstå feil, kan enhetene enkelt byttes hver for seg. Det øker effektiviteten og reduserer anleggets nedetid. Med en vekt på under 25 kg, kan den enkelt installeres av 1 person.

Men modularitet har ikke gått på bekostning av design. Med en skjermstørrelse på 21,5 tommer og full HD oppløsning, gir skjermen en optimal visning av prosessbildene. Den kapasitive flerberørings-skjermen er plassert bak et herdet sikkerhetsglass. Skjermen er ikke bare ekstremt robust og ripesikker, den kan også opereres med hansker.

VisuNet GXP møter også kravene til hygienisk design innen legemiddelindustrien. Væsker, smuss eller bakterier kan ikke feste seg på den glatte overflaten i rustfritt stål. Det homogene glass-displayet muliggjør enkelt renhold. Spesielt innen legemiddelindustrien og kjemisk industri er VisuNet GXP  en ideell løsning for overvåking og kontroll i Ex-områder. Programvarens brukervennlighet gjør jobben enkel.


RM Shell 4.1—siste generajons firmware møter kravene til Industry 4.0

RM Shell 4.1 åpner opp for enkel tilgang til både virtualiserte og konvensjonelle arbeisstasjons-baserte prosesskontrollsystemer. Tilkobling til vertsmaskinen er unnagjort på få minutter. I tillegg til alle andre fordeler, gir den siste generasjonen av firmware brukerne også tilgang til det såkalte software Control Center. Ved å benytte denne funksjonen kan administrator enkelt koble seg på en hver VisuNet Remote Monitor i anlegget. På den måten kan alt oppsett og all konfigurering gjøres fra ett sentralt sted. Ved eventuelle feil kan remote-funksjonen benyttes for effektiv support av utstyret som er plassert i anlegget. Man behøver ikke gå ut i anlegget for å gjøre support. Det sparer både tid og resurser.

Ved å kombinere de innovative fordelene med RM Shell 4.1 og VisuNet GXP Remote Monitor får man den ideelle løsningen som både møter kravene til Industry 4.0 og til fremtidens anleggsdesign.


e-news

Bli abbonent på vårt nyhetsbrev og få nyttig informasjon om våre produkter, applikasjoner samt annet nyttig stoff.

Subscribe

Les våre elektroniske nyhetsbrev: