Serviceline
Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

The BULLET – Ex d sløyfematet WirelessHART Adapter for prosessautomasjon

2017-01-01


Et ekstremt robust aluminiumshus inneholder all elektronikk inkludert antennen.

Pepperl+Fuchs utvider sin produktportefølje innen WirelessHART med produktet "BULLET”. Denne sløyfematede WirelessHART adapteren muliggjør at eksisterende og nye 4-20mA og HART feltinstrumenter kan kommunisere måledata, diagnosedata og parametrisering trådløst. Den er markedets eneste WirelessHART adapter i eksplosjonssikker Ex d kapsling og kan benyttes opp til Ex sone 1/21, Class I, Div. 1  (er også tilgjengelig i en egensikker versjon for bruk i sone 0, og en generell versjon).


Robust kaspling for krevende industrielle miljøer

Et ekstremt robust hus i aluminium inneholder all elektronikk, inkludert antennen. Enheten er kostruert for å tåle krevende industrielle omgivelser. BULLET installeres permanent enten via en conduit fitting på et Ex d instrument eller montert på en junction box. I tillegg finnes BULLET i egensikker versjon til bruk sammen med egensikre feltinstrumenter.


StepVolt teknologi optimaliserer tilgjengelig sløyfe-power

BULLET krever ikke ekstra batteri. Den kan kobles til HART-instrumenter så vel som til konvensjonelle 4-20mA instrumenter.

BULLET tar sin driftsenergi fra 4-20mA-sløyfen ved å benytte en teknologi som kalles "StepVolt". Brukeren kan selv sette spenningsfallet i enheten mellom 1 og 2,5V, for å optimalisere på tilgjengelig spenning og behov for sendereffekt.

BULLET sikrer stabil trådløs kommunikasjon selv under forhold med meget lite tilgjengelig effekt, som for eksempel på transmittere med lange kabellengder eller egensikre sløyfer. I situasjoner der det er mer kraft tilgjengelig, økes frekvensen på datapakker pr sekund, og øker dermed WirelessHART-anleggets ytelse.


Multidrop på opp til 8 instrumenter på 1 WirelessHART adapter

BULLET er utstyrt med en med en kraftfull multidrop funksjonalitet som reduserer kostnaden betydelig for å implementere instrumenter i et eksisterende WirelessHART nettverk. Men en eneste BULLET kan 8 instrumenter mulidroppes. Dette er spesielt anvendelig på tankfarmer og røranlegg.


Høydepunkter

  • Eneste Ex d sertifiserte sløfematede WirelessHART adapteren på markedet, for bruk i Ex-sone opp til Zone 1/21, Class I, Div. 1.
  • Robust kapsling i aluminium med innebygd antenne for bruk i krevende miljøer.
  • Kan benyttes på både 4 mA … 20 mA og HART feltinstrumenter.
  • StepVolt teknologi muliggjør meget lavt spenningsdropp.
  • Kostnadseffektiv ved at 8 feltinstrumenter kan mulidroppes på 1 BULLET.

e-news

Bli abbonent på vårt nyhetsbrev og få nyttig informasjon om våre produkter, applikasjoner samt annet nyttig stoff.

Subscribe

Les våre elektroniske nyhetsbrev: