Serviceline
Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Unike løsninger for mann-maskin-interface (HMI) innen prosessindustri og olje- og gassindustrien

Indusrial Monitors+HMI Solutions
VisuNet-familien fra Pepperl+Fuchs gir unikeløsninger innen prosesskontroll- alt fra remote monitor til kundespesifiserte innkapslede operatørstasjoner.

Dagen prosjekter i prosessindustrien er i økende grad digitalisert og dominert av informasjonsteknologi. Robuste løsninger for mann-maskin-interface (HMI), det være seg remote monitorer eller industri-PC'er, brukes i økende grad for å operere prosesskontrollsystemet fra feltplasserte operatørstasjoner.

For å møte markedets behov, har derfor Pepperl+Fuchs gjort vesentlige endringer og forbedringer i innen vårt HMI-program.

 


Vesentlige oppgraderinger av produktfamilien VisuNet IND: industri-PCs serie 8200/900 med forbedrede data

Industrial-PCs serie 8200/900 leveres nå med Intel i7-3517UE eller Intel ATOM E3862 CPU.
Industrial-PCs serie 8200/900 leveres nå med Intel i7-3517UE eller Intel ATOM E3862 CPU.

For å kunne håndtere de siste versjoner av programvare innen prosessindustrien, er Core 2 Duo processorene i serien 8200/900 industri-PC'er erstattet med den nye prosessorene Intel i7-3517UE CPU som opererer på 1,7GHz pr kjerne. Den nye prosessoren er vesentlig raskere enn den gamle, men har beholdt det samme lave effektforbruket. Den tidligere single core-prosessoren ATOM N270  er også erstattet, og nå benyttes den langt raskere dual-core prosessoren Intel ATOM E3862.

I tillegg til prosessorytelsen, benyttes nå også en 120GB SSD harddisk. Denne har en betydelig øket overføringshastighet for data. Kundene kan velge mellom 4 eller 8 GB RAM på sine HMI-stasjoner, begge av type DDR3L. DDR3L er raskere og mindre effektkrevende enn de gamle DDR3 minnebrikkene. Våre industri-PC'er i serien 8200/900 er utsyrt med Windows® 7 Ultimate i 32 eller 64 bits versjon.


VisuNet IND: Remote monitorer i 8200/900-serien optimalisert for firmware RM Shell 4.0

VisuNet RM Shell 4.0 gir en intuitiv følelse og et moderne utseende
VisuNet RM Shell 4.0 gir en intuitiv følelse og et moderne utseende

Remote monitorene i 8200/900 RM-serien har blitt oppgradert med Intel ATOM E3826 prosessorer og internminnet er utvidet til 4 GB.  I tillegg har den et ekstremt raskt 32 GB CFAST minnekort for datalagring. Systemet er nå optimalisert for den nye versjonen firmware VisuNet RM Shell 4.0 (basert på Microsoft Windows® Embedded Standard 7).

Denne programvaren for remote monitorer, som er utviklet av Ppperl+Fuchs, har mange fordeler innen funsjonalitet, hastighet, design og brukervennlighet.


VisuNet GMP: industri-PC og remote monitorer i 3700-serien, nå med høyere hastighet

Serie 3700 industri-PC'er og monitorer er oppgradert.
Serie 3700 industri-PC'er og monitorer er oppgradert.

De samme oppgraderinger som er gjort på produktfamilien VisuNet IND, er også gjort på serien GMP 3700. Disse oppgraderingene er spesielt positive for anvendelser innen  biokjemiske og farmasøytiske applikasjoner. Alle forbedringene som er gjord innen produktfamilien IND er også gjort i serie GMP: Oppdatert CPU, oppdatert RAM, ny SSD harddisk, og overgang til Microsoft® Windows 7 Ultimate. I tillegg er en High-End prosessor integrert i våre industri-PC'er i GMP-serien. Den nye i7 PC-opsjonen vill også bli tilgjengelig med ATOM-prosessor som et low-cost alternativ.

Ta kontakt med oss for å diskutere HMI !