Serviceline
Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Ny serie linelengdegivere - for allsidige applikasjoner

Finne rett løsning for din applikasjon

Bli kjent med vår serie linelengdegivere
Bli kjent med vår serie linelengdegivere

Den nye serien av linelengdegivere fra Pepperl+Fuchs kjennetegnes av en modulær oppbygning. De finnes i et utall av varianter, fra små og kompakte enheter til store og meget robuste varianter. God og enkel tilpasning gjør systemintegrasjonen enkel. Dette i tillegg til et variert program av tilbehør gjør at det oppnås en pålitelig og robust måling med lang levetid.

Ekstremt kompakt design for enkle applikasjoner – serie ECN10TL

Serie ECN10TL
Serie ECN10TL
Denne serien av linelengdegivere er egnet for standard applikasjoner som krever høy presisjon. Den direkte koblingen sikrer nøyaktige signaler. Samtidig ivaretas fleksibiliteten ved et lettvekts- og kompakt hus som er enkelt å montere og å tilpasse til den mekaniske prosessen. 

Kompakt løsning for industrielle applikasjoner - serie ECN20IL

Serie ECN20IL
Serie ECN20IL
Serie ECN20IL linelengdegivere har et hus av anodisert aluminium som er egnet for anvendelse i industrielle og krevende miljøer. Kabelinngangen er utstyrt med en beskyttende gummibelg som forhindrer innrenging av vann, støv, is etc.  

Fleksibel løsning for krevende miljøer - serie ECN30PL

Serie ECN30PL
Serie ECN30PL
Trommelen beveger seg aksialt ved hjelp av en gjenget spindel. Det gjør at målekabelen alltid blir spunnet opp med konstant offset. På den måten sikres høy målenøyaktighet også på lange lengder. Målekablene er i syrefritt materiale og følgelig rustsikre. I enden av kabelen kan det festes forskjellige fiksturer. Alt dette medfører høy nøyaktighet, stor fleksibilitet og lang levetid.

Ekstremt robust - for særdeles krevende omgivelser - serie ECN40HD

Serie ECN40HD
Serie ECN40HD

Denne ekstremt robuste linelengdegiveren et tilpasset for bruk i særdeles krevende omgivelser. Den er designet for lang levetid og fungerer pålitelig og effektivt. Kabeltrommelen er åpen, og kan derfor enkelt rengjøres. Det øker levetiden og sikrer perfekt funksjon til og med under forhold med damp, støv og salt-atmosfære.