Serviceline
Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Smale 12,5 mm interfacemoduler som passer for alle signaler.

12.5 mm smale intererface-moduler
Med den omfattende porteføljen av 12,5 mm slanke interfacemoduler, kan alle typer signaler overføres med vesentlig plassbesparelse. Dra nytte av minimal byggebredde til modulene og den høyeste «single loop integrity» på markedet !

Følgende slanke interfacemoduler fullfører porteføljene til de slanke KC moduler og HIC-modulene.


Nye smale 12,5mm interfacemoduler

 

De nye 12,5 mm slanke Temperatur omformerne - tilgjengelig November 2013

Temperature converter modules

Temperaturomformeren kan benyttes for egensikre applikasjoner samt for sikkert område. De konverterer inngangssignaler av et vanlig motstandstermometer eller termoelementer på feltsiden til 0/4 mA ... 20 mA-signaler på DCS side. Omformeren lineæriserer inngangssignalet og gjør den tilgjengelig på utgangssiden med valgbar utgangsstrøms-karakteristikk. Operasjonen Aktiv / Passiv kan også velges.

Transmitter Power Supply med signalsplitter-funksjon – tilgjengelig januar 2014

Transmitter power supply with signal splitter function

Enheten kan drive  2- og 3-leder SMART transmitters, og kan også brukes med to-tråds SMART strømkilder. Det analoge inngangssignal blir overført som en isolert strømverdi. Således kan DCS og ESD-styres parallelt ved en feltenhet. Den kostbare bruken av to feltutstyr ikke er lenger nødvendig. Splitter funksjonen er HART-transparent og en spesial versjon driver også  Honeywell-DE-protokollen.


Fortsatt suksess med velprøvde systemer

K-Systemet

K-System-modulene kan enkelt monteres på Power Rail, som er en standard 35 mm DIN-skinne med et innstikk. Power Rail forsyner modulene med strøm og gir tilbakemelding for den kollektive feilmeldingen fra den enkelte modul, noe som reduserer kablingen.


H-Systemet

H-Systemet kobler flere egensikre barrierer til et DCS-spesifikk ″Termination board″. Forhåndsmonterte kabler med flere kontaktplugger reduserer kompleksiteten i planlegging og dokumentasjonen. Eliminering av manuell inviduell kabling reduserer risikoen for koblingsfeil og gir raskere igangkjøring.