Serviceline
Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

VisuNet XT - Operatørstasjon for robuste miljøer.

Pepperl+Fuchs VisuNet XT operatør arbeidsstasjon er globalt sertifisert HMI for olje & gassindustrien. VisuNet XT har en skjerm med høy lysstyrke og LED-bakgrunnslys, og leverer klar oppløsning under høye lysforhold.  Arbeidsstasjonene er tilgjengelig i 15 tommer (38.1 cm) eller 19 tommer (48.3 cm).
Ved kjernen av XT er en Intel ® Core ™ i7 prosessor og SSD, noe som gjør dette til en kraftig PC som er dyktig nok til å støtte dual og quad core programmer. Resultatet er en robust, kraftig og pålitelig operatør arbeidsstasjon som kan hjelpe deg med å maksimere produktiviteten i tøffe oljeleting- og utvinningsområder rundt om i verden, i temperaturer fra -40 ° C... 65 ° C.
VisuNet XT er godkjent for ATEX Zone 2 / IEC Zone 2 / Class I, Div. 2 , og med flere sertifiseringer og godkjenninger, inkludert Marinegodkjenninger, blir det en global løsning fra et ledende globalt selskap.
Med et polyester pulverlakkert, lettvekts, støpt sjøvannsbestandig aluminiumhus og IP66 vil VisuNet XT operatørstasjon bringe en ny mening til begrepet robust og mobil PC.
Brukere har også fordelen av fleksible Nettverksalternativer som inkluderer redundante LAN-porter, en multi-mode fiberoptisk LAN-tilkobling og trådløst Ethernet.
VisuNet XT har også passiv flytende kjøling for pålitelig drift. Det utskiftbare LCD-panelet, strømforsyningen og solid state harddisken gjør vedlikeholdet enkelt. Monteringsfleksibilitet er realisert gjennom Yoke, VESA og panelmontering, samt ett bakmontert koblingsboks-alternativ som forenkler oppsett og I/O tilkobling.