Serviceline
Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

God sommer

Vi ønsker våre lesere en rikig god sommer


Jacob Borchsenius, Daglig leder, Pepperl+Fuchs AS

I skrivende stund er halvpartern av Juni over og ferietiden nærmer seg med stormskritt. Vi vil benytte anledningen til å ønske alle våre kunder og forbindelser en riktig god sommer.

For oss i Pepperl+Fuchs har det vært et godt, men hektisk halvår. Aktiviteten i firmaet er preget av alt det positive som skjer innen olje- og gassindustrien. De store oljeselskapene med Statoil i spissen finner olje og gass hvor enn de snur og vender på seg. Det medfører høyt aktivitetsnivå i lang tid framover. Våre kunder, som i stor grad er underleverandører til olje- og gassindustrien, opplever en ordretilgang vi aldri har sett maken til.

Den landbaserte industrien opplever ikke den samme Klondyke-stemningen, men også der arbeider vi med mange og veldig interessante prosjekter.

Når det gjelder produkter, lanseres det hele tiden nye og spennende løsninger. Innen Factory Automation fokuserer vi på vårt store og avanserte program innen ultralydsensorer. Denne type måleprinsipp egner seg nå til bruke i en uendelighet av applikasjoner. Teknikken er enormt forbedret og konkurranseevnen er vesentlig styrket. Ikke glem ultralyd neste gang du designer !

Innen Process Automation er det flere ting av stor vikighet som har skjedd. Først og fremst vår utvidelse av porteføljen innen andre beskyttelsesarter enn Exi. Vi tilbyr nå et komplett program innen alle typer av eksplosjonsbeskyttelse.Les mer her

Innen markedsføringen er det viktig å merke seg at vi stiller ut på ONS Norway. Det er den norske delen av oljebransjen som setter seg i stevne i Stavanger fra 19. til 21. August. Vi ser fram til at du besøker oss på stand B2050.

Vi ønsker alle en god, varm, og herlig sommer !