Serviceline
Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Velkommen til ONS NORWAY 2013 i Stavanger

Møt oss på stand B2050 fra 19. til 21. August

IF THE NORWEGIAN CONTINENTAL SHELF IS YOUR BUSINESS, sier arrangøren. Og for oss I Pepperl+Fuchs er det I høyeste grad tilfellet. Den norske olje- og gassindustrien er viktigere enn noen gang, og utsiktene i årene som kommer er gode.

Pepperl+Fuchs har i alle år tilbudt produkter og løsninger som er tilpasset vår olje-og gassindustri og har deltatt med viktige leveranser helt tilbake til 80-tallet.

ONS NORWAY arrangeres for første gang i år, og Pepperl+Fuchs har valgt å stille ut. Kjetil halvorsen i Pepperl+Fuchs AS har deltatt på alle våre offshorearrangement de siste årene. Han uttaler at valget om å stille ut var et vanskelig valg da det også arrangeres OTD i Stavanger senere i høst. “Men på grunn av bransjens viktighet, ser vi også ONS NORWAY som en viktig møteplass” uttaler Kjetil Halvorsen.

Redaksjonen spør også Halvorsen om han tror både OTD og ONS NORWAY har en plass i fremtidens messestruktur. Han uttaler at dette nok er i overkant sett fra en leverandørs perspektiv, men at den beste av disse nok vil gå av med seieren. “Vi tror på ett arrangement i tillegg til ONS som arrangeres annethvert år” sier Halvorsen.

Blir det en stand full av spennende produkter?, spør vi Halvorsen. “Nei, egentlig ikke. Vi tror ONS NORWAY først og fremst blir en møteplass der viktige prosjekter diskuteres. Vi kommer derfor til å fokusere på å lage en arena der kommunikasjonen med våre kunder blir satt i fokus”.

Vi ønsker derfor alle våre forbindelser hjertelig velkommen til ONS NORWAY 2013. Vi stiller opp med våre dyktigste medarbeidere. Disse har lang erfaring med den norske olje- og gassisdustrien. Vi håper derfor så mange som mulig finner vegen til vår stand B2050. Vel møtt !

Les mer om ONS NORWAY her